+30.22850.76624
Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ

Εστιατόριο Μελτέμι

Το εστιατόριο Μελτέμι στην Σχοινούσα, είναι ένας μικρός γαστρονομικός παράδεισος και ανήκει στην οικογένεια Πράσινου. Περιτριγυρισμένος από έναν όμορφο κήπο, γεμάτο ανθισμένα δέντρα και λουλούδια, αποτελεί μια όμορφη απόλαυση για όλη την οικογένεια, κάθε στιγμή της ημέρας.

Στο εστιατόριο σερβίρονται παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, από ολόφρεσκα υλικά, τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται απευθείας από τα χωράφια, τα κοπάδια και τα δίχτυα ψαρέματος της οικογένειας.

Στο Μελτέμι μπορείς να ξεκινήσεις την μέρα σου μ’ένα πλήρες πρωινό. Μπορείς να συνεχίσεις το μεσημέρι και το βράδυ σου, με πιάτα αυθεντικής νησιώτικης κουζίνας και αν είσαι αρκετά τυχερός, μπορεί και να βιώσεις την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το κυκλαδίτικο φαγοπότι και ο χορός.

Η προετοιμασία των πιάτων, είναι οικογενειακή υπόθεση. Το μαγείρεμα έχει αναλάβει η μητέρα, Αναστασία Πράσινου και η αδερφή, Ευαγγελία Πράσινου, ενώ το ψήσιμο είναι δουλειά του πατέρα, Ηλία Πράσινου.

Τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα του εστιατορίου είναι:

  • Αρνί στον φούρνο με πατάτες
  • Φάβα
  • Γεμιστά
  • Μοσχάρι κοκκινιστό
  • Ψητή μοσχαρίσια σταβλίσια μπριζόλα
  • Ατομικό χοιρινό & μοσχαρίσιο σουβλάκι

Καλωσόρισες στην Σχοινούσα. Καλή σου απόλαυση.

Εστιατοριο

Μελτέμι

Αυτό που κάνει ξεχωριστό το Μελτέμι, είναι τα αγνά και ντόπια προϊόντα που χρησιμοποιούνται, καθώς και η ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργούν τόσο το προσωπικό, αλλά και οι ιδιοκτήτες.

To Theasis Luxury Suites είναι ένα ολοκαίνουργιο καταφύγιο χαλάρωσης και αποφόρτισης, στο μαγευτικό νησί της Σχοινούσας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και την ελληνική φιλοξενία. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2019 και ανήκει στον Νικήτα Πράσινο. Ο ίδιος έχει καταγωγή από την Σχοινούσα και μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και το νησί.